Drikkesekk Classic 3L

Velg Variant

Drikkesekk Classic 3L

Dette er en drikkesekk utviklet for korte og mellomlange treningsturer. Den har 2,5 liters drikkebeholder, samt lomme for snacks, gel og nøkler. Sekken er lett, og har ventilerende mesh i ryggpanel og skulderstroppene for maksimal komfort. Refleksdetaljer for økt synlighet.

Sekken leveres med komplett Crux Reservoir - drikkesystem. Det nye Crux - drikkesystemet leverer 20% mer vann per slurk, har et ergonomisk håndtak for enklere refill og er selvforseglende etter hver slurk.

0,5 liter pakkvolum + 2,5 liter drikkebeholder. Vekt: 170 gram.


Pris 599,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Gull


Total pris kr
Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Drikkesekk Classic 3L
st
Camelbak®

CamelBak startet med en oppfinner som het Eidson (ikke Edison). Det store gjennombruddet kom, i 1988, da han rett og slett angrep problemet fra en ny vinkel. Hvis det ikke var plass til mer vann på sykkelen, måtte rytteren bære det. Det virker logisk. Den gangen var det imidlertid en ny tanke. Og med dette utgangspunktet ble CamelBak født.

CamelBaks ideer og innovasjoner vokser fortsatt ut fra denne tilnærmingsmåten. Noen ganger er det bare et svakt skifte i perspektiv som skal til før en gjenstand (eller løsning) fremstår i nytt lys, med skarpere fokus.

Behovet ? mer praktisk, raskere og mer effektiv væsketilførsel når man er aktiv ? har ikke forandret seg gjennom CamelBak-historien.


Vis samtlige produkter fra Camelbak®
Artikkelnummer CB11217010
Material 200D Polyester Plain Weave
Emballasje Plastikkpose
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.