Om oss

Fast Reklamepartner er Midt-Norges ferskeste leverandør av eksponeringsløsninger,
med over 100 års erfaring. Vårt varespekter strekker seg fra digitale skjermer, utendørsreklame, flagg og skilt til messeløsninger, dekor og profilartikler.
Vi har et bredt nettverk av produsenter både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.
Vårt formål er å være en konstruktiv rådgiver med høy servicefaktor. Vi ønsker en tett relasjon til våre kunder og inneha en spesifikk kompetanse for hver enkelt kundes behov.

Fast Reklamepartner er et selskap som tar bærekraft på alvor. Vi er leverandør av produkter innenfor nesten alle typer materiale, så vi har et ansvar sammen med våre kunder å tenke bærekraftig. En god måte å gjøre dette på er å arbeide med produkter som har lang holdbarhet. I tillegg ønsker vi å etterstrebe produkter med bærekraftige egenskaper, dvs materialvalget og miljøsmarte prosesser. Kombinasjonen av holdbare produkter, lang levetid og gjenvinning er uslåelig. Fast Reklamepartner sin strategi er å benytte bestående produksjonskapasitet i markedet isteden for å fylle opp med flere maskiner. Vårt motto er å være en god rådgiver for riktig produkt og benchmarke rett pris.

Fast Reklamepartner består av meget dedikerte medarbeidere hvor responstid og humor skal være et særpreg. Gjennom vårt store nettverk vil kvalitet og pris være et konkurransefortrinn. Det skal være forutsigbart å ha Fast Reklamepartner.

TRYGGHET & SERVICE
Vi vil at du skal føle deg trygg når du handler hos oss. Uansett levering, kvalitet eller valg av produkt. Vi ønsker også å gi deg best mulig service. Dette klarer vi som følge av profesjonaliteten til våre kontakter og muligheten til å tilby et bredt spekter av tjenester.